7 Φεβρουαρίου 2023

Πόλο: ήττα στον τελικό Κυπέλλου

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 4-14

Ο Παναθηναϊκός έφτασε και πάλι σε τελικό Κυπέλλου και δείχνει ότι είναι φτιαγμένος για καλύτερες μέρες.

Οι «πράσινοι» το πάλεψαν αλλά ηττήθηκαν με 4-14 από τον Ολυμπιακό που όπως δήλωσε και ο κόουτς Μάζης έχει τελείως διαφορετικούς στόχους.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με πολύ καλές άμυνες και από τις δύο ομάδες και τους τερματοφύλακες να είναι οι πρωταγωνιστές με το πρώτο οκτάλεπτο να λήγει ισόπαλο 1-1.

Στη συνέχεια, ο Παναθηναϊκός δε μπόρεσε να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό στην άμυνα με αποτέλεσμα να βρεθεί στο ημίχρονο πίσω με 2-6.

Παρόμοια ήταν η εικόνα του αγώνα στα επόμενα δύο οκτάλεπτα με τους «ερυθρόλευκους» να επιβεβαιώνουν τον τίτλο του φαβορί και να κερδίζουν τον αγώνα με 4-14.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Μάζης δήλωσε: «Οι αθλητές μου έδωσαν την ψυχή τους. Γνωρίζουμε τον αντίπαλο και τις δυνατότητές του, έχουν ξεκάθαρα άλλους στόχους από μας. Τα παιδιά έδωσαν ό,τι είχαν και συνεχίζουμε. Όλη η χρονιά είναι μια βάση για το μέλλον. Από όλα τα παιχνίδια κάτι μαθαίνουμε».

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 1-5, 1-4, 1-4

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων, Δευτεραίος, Τόττης 1, Άντζιτς, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας 1, Δερμιτζάκης, Π. Σιαμάς, Αλβέρτης 1, Χ. Σιαμάς, Ζερβουδάκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου 1, Γραμματικός, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 2, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 3, Κολόμβος 1, Φιλίποβιτς 1, Παπαναστασίου 1, Δαμίγος, Γκίλλας, Λιαντζίρης 1.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου