23 Μαΐου 2015

Στους τελικούς το πόλο!

Ο Παναθηναϊκός με 2-0 νίκες επί του Εθνικού Πειραιώς προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στην τελική φάση της Α1 πόλο Ανδρών.

Με τον κόσμο του Τριφυλλιού να έχει δυναμική παρουσία στο Ιλίσιο κολυμβητήριο, επικράτησε με 9-7 του Εθνικού και ετοιμάζεται για την πρώτη του παρουσία στους τελικούς, εκεί όπου όπως και στο Κύπελλο Ελλάδας θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Στα του αγωνιστικού, αμφότερες οι ομάδες μπήκαν εξίσου δυνατά στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό να παίρνει μικρό προβάδισμα στο δεύτερο οκτάλεπτο 7-6 και να το διατηρεί στο τρίτο (8-7) για το τελικό 9-7 που βρήκε τους παίκτες του Λούδη να πανηγυρίζουν το "εισιτήριο" των τελικών για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος.

Ο Χάρης Χαραλαμπόπουλος σημείωσε το τελευταίο γκολ της αναμέτρησης με τον Εθνικό και μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε στη Nova: «Από όλες τις ομάδες που κυνηγούσαμε την είσοδο στο τελικό, εμείς ήμασταν οι μόνοι που το είπαμε ανοιχτά. Δεν θέλαμε να αναζητήσουμε δικαιολογίες. Τα καταφέραμε, περνώντας πρώτα στον τελικό του Κυπέλλου και τώρα και στο πρωτάθλημα. Το αξίζαμε 100%. Στον τελικό δεν έχουμε τίποτε να χάσουμε, έχουμε μόνο να κερδίσουμε. Καμία ομάδα, σε κανένα άθλημα δεν κατεβαίνει για να χάσει. Ο Ολυμπιακός είναι μπροστά από όλες τις άλλες ομάδες, αλλά και εμείς αποδείξαμε ότι είμαστε υπολογίσιμη δύναμη».

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 4-3, 1-1, 1-0


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου