28 Μαΐου 2015

Διπλό στη Τούμπα

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-1

Το νικηφόρο σερί του Παναθηναϊκού στα Play-offs της Super League ΟΠΑΠ 2014/15 καλά κρατεί, καθώς επικράτησε και του ΠΑΟΚ με 1-0 εκτός έδρας, για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης. Οι πράσινοι κατάφεραν να χτυπήσουν στο κατάλληλο σημείο, με τον Νάνο να βγάζει σέντρα ακριβείας και τον Ταυλαρίδη να πηδάει ψηλότερα από όλους, στέλνοντας την μπάλα με το κεφάλι στα δίχτυα των γηπεδούχων δύο λεπτά πριν την ανάπαυλα του ματς! Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός απώλεσε κι άλλες ευκαιρίες για να καθαρίσει τη νίκη με μεγαλύτερο σκορ, ενώ στον αντίποδα οι Θεσσαλονικείς είχαν ένα δοκάρι στο 51' με τον Κίτσιου. Πλέον, το τριφύλλι φιγουράρει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, απέχοντας επτά πόντους από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Σκόρερ: 43' Ταυλαρίδης

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Κίτσιου, Κόστα, Τζαβέλας, Ρατς, Τζιόλης, Κάτσε, Νομπόα, Μακ, Παπαδόπουλος (46' Αθανασιάδης, 68' λ.τρ. Κουλούρης), Πόζογλου (46' Περέιρα)

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μπούρμπος, Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ, Νάνο, Κουτρουμπής, Ζέκα, Νίνης (77' Λαγός), Πράνιτς (57' Ατζαγκούν), Μαυρίας, Καρέλης (63' Μπεργκ).

Βαθμολογία:

1. Παναθηναϊκός 11
2. ΠΑΟΚ              4
3. Αστέρας Τρ.     3
4. Ατρόμητος       2


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου