11 Μαΐου 2015

Νίκη με ΠΑΣ

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα 3-1

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του -για την κανονική περίοδο- στο Πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κέρδισε με 3-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ 2014/15.

Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν αρκετά καλή εμφάνιση, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να ξεπεράσουν την… άμεση ισοφάρισή τους από τους Ηπειρώτες και έφτασαν στην επικράτηση, «καθαρίζοντας» τη νίκη μέσα σε ένα δεκάλεπτο…

Αξίζει να σημειωθεί ότι, πέραν των τερμάτων που πέτυχαν οι Κλωναρίδης, Καρέλης και Λαγός, ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε σημειώσει κι άλλα γκολ, αλλά τόσο στην περίπτωση του Ζέκα στο 48’ όσο και στου Νίνη στο 79’, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του ΠΑΣ!

Έτσι, το «τριφύλλι» τερμάτισε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας ένα πόντο περισσότερο από τον τρίτο ΠΑΟΚ.

ΣΚΟΡΕΡ: 4’ Κλωναρίδης, 50’ Καρέλης, 60’ Λαγός / 5’ Ίλιτς

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς (77’ Δώνης), Νίνης (81’ Ταυλαρίδης), Κλωναρίδης (62’ Ντίνας), Καρέλης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης (40’ Σωτηρίου), Στρούνα, Μπέριος, Μιχαήλ, Ναδάλες (63’ Κοροβέσης), Τσάβεζ, Χαρίσης (63’ Αυγενικού), Τσουκαλάς, Ακόστα, Ίλιτς, Μανιάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου