25 Μαΐου 2015

Νίκη με Ατρόμητο

Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 2-0

Το δύο στα δύο στα Play-offs της Super League ΟΠΑΠ 2014/15 έκανε ο Παναθηναϊκός, καθώς μετά τον Αστέρα Τρίπολης νίκησε και τον Ατρόμητο, αυτή τη φορά με 2-0 εντός έδρας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Οι «πράσινοι» δεν απειλήθηκαν ουσιαστικά σε καμία στιγμή του αγώνα από τον αντίπαλό τους, ενώ στον αντίποδα πέτυχαν ένα γκολ που ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ του Ταυλαρίδη, στο πρώτο ημίχρονο...

Για να… επιστρατευθεί ο Μάρκους Μπεργκ, στην επανάληψη, με τον Σουηδό στράικερ να αποδεικνύεται η «χρυσή αλλαγή» του Γιάννη Αναστασίου, ερχόμενος από τον πάγκο και "πυροβολώντας" εις διπλούν μέσα σε διάστημα έξι λεπτών!

Έτσι, το «τριφύλλι» βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας τέσσερις πόντους περισσότερους από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

ΣΚΟΡΕΡ: 61’-67’ Μπεργκ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Μπούρμπος, Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ, Νάνο, Κουτρουμπής (78’ Λαγός), Ζέκα, Ατζαγκούν, Νίνης, Κλωναρίδης (46’ Μπεργκ), Καρέλης (65’ Μαυρίας).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κούρος, Κατσουράνης (77’ Μπάλλας), Αγκουαζί, Κοντοές, Δημούτσος (57’ Ούμπιντες), Μαρσελίνιο (51’ Καραμάνος), Ναπολεόνι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου