21 Μαΐου 2015

Διπλό στην Τρίπολη

Με επιβλητική εμφάνιση και νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στα Play-offs της Super League ΟΠΑΠ 2014/15 ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κέρδισε με το ευρύ 4-0 τον Αστέρα Τρίπολης, εκτός έδρας στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής.

Οι «πράσινοι» είχαν για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίκο Καρέλη, ο οποίος σκόραρε δις, ενώ ο Βίκτωρας Κλωναρίδης αυτή την φορά «σέρβιρε» δυο γκολ στον συμπαίκτη του...

Ο Παναθηναϊκός «καθάρισε» ουσιαστικά τη νίκη μέσα σε ένα δεκάλεπτο, ενώ στα αξιοσημείωτα συγκαταλέγεται και η επανεμφάνιση του Μάρκους Μπεργκ, που κατάφερε μάλιστα να σκοράρει δυο λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς!

Έτσι, το «τριφύλλι» βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας δυο πόντους περισσότερους από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

ΣΚΟΡΕΡ: 26’ Σίλντενφελντ, 45’-55’ Καρέλης, 82’ Μπεργκ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Θεοδωρόπουλος, Λούι, Αλόκο, Γκόιαν, Τσοκάνης, Ιγκλέσιας, Φερνάντεζ (46’ Γιαννιώτας), Μάσα (78’ Μουνάφο), Ρόλε, Πάρα (60’ Μπαντιμπανγκά), Μπαράλες.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Μπούρμπος, Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ, Νάνο, Λαγός, Κουτρουμπής (80’ Μπεργκ), Ζέκα, Νίνης (74’ Πράνιτς), Καρέλης, Κλωναρίδης (66’ Μαυρίας).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου