20 Μαρτίου 2016

Νίκη με Ηρακλή

Παναθηναϊκός - Ηρακλής 4-0

Με τους Μπεργκ και Μολέδο να σκοράρουν από δυο φορές, ο Παναθηναϊκός έβγαλε αντίδραση και συνέτριψε τον Ηρακλή με 4-0!

Σε παράσταση για… δυο ρόλους μετέτρεψαν το ματς του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή οι Μπεργκ και Μολέδο, καθώς αμφότεροι πέτυχαν από δύο τέρματα, συμβάλλοντας τα μέγιστα στον… περίπατο της ομάδας μας με 4-0, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής για τη SuperLeagueΕλλάδα.

Μάλιστα, αυτά ήταν για τον Βραζιλιάνο στόπερ -που ολοκλήρωσε το ματς τραυματίας- τα πρώτα του με το «τριφύλλι», ενώ στα αξιοσημείωτα συγκαταλέγεται και το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι για πρώτη φορά μετά από σχεδόν πέντε μήνες και τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα!

Παράλληλα, αυτή ήταν η πιο ευρεία σε έκταση νίκη για τον Αντρέα Στραματσόνι, στο διάστημα που κάθεται στον «πράσινο» πάγκο, με τους παίκτες του να αποδίδουν αρκετά καλό ποδόσφαιρο σήμερα και να βγάζουν  αντίδραση, μετά την ήττα της περασμένης εβδομάδας στο Φάληρο...

ΣΚΟΡΕΡΣ: 9’-68’ Μπεργκ, 27’-72’ Μολέδο

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Κουτρουμπής, Λέτο, Μπεργκ (74’ Μαμούτε), Ζέκα, Λουντ, Βιγιαφάνιες (81’ Μπουμάλ), Νάνο, Μέστο, Μολέδο, Εβαντζελίστα (65’ Αμπέντ)

ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς (81’ Ζαμπάζης), Καρασαλίδης, Τσιλιανίδης (46’ Μπουλούτ), Ιντζόγλου (71’ Στάμου), Κυριακίδης, Μοντέιρο, Ζιαμπάρης, Βέλλιος, Λεοζίνιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου