16 Μαΐου 2016

Χ με ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 1-1

Έβγαλε μόνος του τα μάτια του ο Παναθηναϊκός ,καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play offs στη Super League Ελλάδα, χάνοντας με αυτό το αποτέλεσμα τη δυνατότητα να αποσπαστεί στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι «πράσινοι» είχαν αριθμητικό πλεονέκτημα, μετά την απόλυτα δικαιολογημένη αποβολή του Τζιόλη, για περισσότερο από 70 λεπτά, ευτύχησαν να βρεθούν μπροστά στο σκορ, με τον Μπεργκ να σκοράρει και να περνάει τον Σισέ σε αποτελεσματικότητα στο Πρωτάθλημα!

Ωστόσο δέχθηκαν άμεσα την ισοφάριση από τους φιλοξενούμενους, ενώ παράλληλα στάθηκαν και άτυχοι αφού ο Σουηδός επιθετικός είδε την φωτοβολίδα που εξαπέλυσε να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γλύκου, στην μεγαλύτερη ευκαιρία της ομάδας μας για το 2-1.

ΣΚΟΡΕΡ: 46’ Μπεργκ / 49’ Χαρίσης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Μέστο, Ταυλαρίδης, Μολέδο, Νάνο, Ζέκα, Κουτρουμπής (78’ Καλτσάς), Αμπέντ (60’ Μπουμάλ), Βιγιαφάνιες, Μπεργκ, Λέτο.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Τζιόλης, Χαρίσης, Ροντρίγκες (79’ Μυστακίδης), Αθανασιάδης, Μακ (60’ Ζάιρο, 68’ λ.τ. Σκόνδρας).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου