12 Μαΐου 2016

Χ στη Νέα Σμύρνη

Πανιώνιος - Παναθηναϊκός 1-1

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν Παναθηναϊκός και Πανιώνιος, μετά το μεταξύ τους 1-1 στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των play offs στη Super League Ελλάδα. Αποτέλεσμα το οποίο, με τον τρόπο που ήρθε, έφερε στο μυαλό όλων τον αγώνα της κανονικής περιόδου και την τότε ήττα με 1-0.

Οι «κυανέρυθροι» εκμεταλλεύθηκαν τη λάθος αντίδραση της άμυνας του αντιπάλου τους, με αποκορύφωμα την αντίδραση του Στιλ, για να πετύχουν το πολυπόθητο τέρμα, ωστόσο υπολόγιζαν χωρίς τον Λέτο.

Ο Αργεντινός άσος έφερε το ματς στα ίσια, με ένα πολύ όμορφο σουτ, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως το «τριφύλλι»  στάθηκε άτυχο αφού στο 0-0 είχε δοκάρι, με την εξαιρετική προσπάθεια του Μπεργκ να μην μετουσιώνεται σε γκολ!

ΣΚΟΡΕΡ: 52’ Ανσαριφάρντ / 66’ Λέτo

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Διούδης, Βλάχος Β., Τασουλής, Οικονόμου, Ρισβάνης, Κόρμπος, Σιώπης, Καθάριος (72’ Μπαργκάν), Μασούρας (89' Χαλκιαδάκης), Μπακασέτας, Ανσαριφάρντ (69’ Καραμάνος).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Μέστο, Κουτρουμπής, Μολέδο, Νάνο, Ζέκα, Λουντ (78’ Αμπέντ), Εβαντζελίστα (62’ Μπουμάλ), Βιγιαφάνιες, Λέτο (87’ Μαμούτε), Μπεργκ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου