30 Μαΐου 2016

Νίκη με Πανιώνιο

Παναθηναϊκός - Πανιώνιος 1-0

Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος επικράτησε του Πανιωνίου με 1-0 στο «Απόστολος Νικολαΐδης», για την 5η αγωνιστική των play offs στη Super League Ελλάδα, χάρη σε ένα ακόμα γκολ του Λέτο στη διοργάνωση.

Έτσι, η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι ανέβηκε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με αποτέλεσμα να παίζει τα ρέστα της στο τελευταίο φετινό της παιχνίδι, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Αφού, αν κερδίσει κι εκεί, θα τερματίσει στην πρώτη θέση στο «μίνι – Πρωτάθλημα»

Πέραν του Λέτο, ειδική μνεία θα πρέπει να γίνει και στον Πέτριτς, καθώς αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας της καριέρας του μπροστά στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι τον αποθέωσαν στο τέλος της αναμέτρησης. Ενώ, πριν από αυτή, ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, βράβευσε τον Κροάτη επιθετικό!

ΣΚΟΡΕΡ: 78’ Λέτο

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Μαρινάκης (63’ Μέστο), Κουτρουμπής, Μολέδο, Χουχούμης, Βλαχοδήμος Π. (59’ Κλωναρίδης), Ζέκα, Αμπέντ (73’ Μπουμάλ), Εβαντζελίστα, Λέτο, Πέτριτς.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης (λ.τ. 42’ Πατζατζόγλου), Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης (82’ Βιγιάλμπα), Κόρμπος, Καθάριος, Χαλκιαδάκης, Μασούρας, Μπαργκάν (74’ Αργυρόπουλος).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου