23 Μαΐου 2016

Τριάρα στην ΑΕΚ

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 3-0

Την πρώτη του νίκη στα φετινά play offs στη Super League Ελλάδα πήρε ο Παναθηναϊκός, καθώς κέρδισε με 3-0 την ΑΕΚ, για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης, με αποτέλεσμα μάλιστα να την προσπεράσει και στην βαθμολογία, στην κορυφή της οποίας «συγκατοικεί» πλέον με τον ΠΑΟΚ!

Μετά από εννιά παιχνίδια χωρίς νίκη απέναντι στις ομάδες της πρώτης πεντάδας, το «τριφύλλι» όχι μόνο έκανε… σεφτέ αλλά παράλληλα έπαιξε και αρκετά καλό ποδόσφαιρο, αντάξιο του ονόματός του, ικανοποίησε τον κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες της Λεωφόρου και ταυτόχρονα έστειλε μήνυμα ενόψει της συνέχειας της διοργάνωσης.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης συγκαταλέγονται το πρώτο τέρμα του Λουντ με την φανέλα του Παναθηναϊκού, αλλά και το γεγονός πως ο Μπεργκ σκόραρε σε δεύτερο διαδοχικό ντέρμπι για λογαριασμό των «πράσινων».

ΣΚΟΡΕΡ: 11’ Λουντ, 30’ Μπεργκ, 90’ Κλωναρίδης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Μέστο, Ταυλαρίδης, Μολέδο, Νάνο, Κουτρουμπής (79’ Βλαχοδήμος), Ζέκα, Λουντ, Βιγιαφάνιες (87’ Κλωναρίδης), Μπεργκ, Λέτο (61’ Μπουμάλ).

ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Άρθο, Ντίντακ, Γιόχανσον, Σιμόες (70’ Κορδέρο), Πλατέλλας (46’ Μπουονανότε), Μάνταλος (85’ Πέκχαρτ), Αραβίδης, Τζεμπούρ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου