31 Μαΐου 2016

Χ στην Τούμπα

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 1-1

Με ισοπαλία ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στα φετινά play offs στη Super League Ελλάδα ο Παναθηναϊκός, καθώς παρά την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν οι παίκτες του έμεινε στο 1-1 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι τερμάτισε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, «πληρώνοντας» το κακό της ξεκίνημα στο «μίνι – Πρωτάθλημα». Κάτι που σημαίνει πως, του χρόνου, θα συμμετάσχει στα προκριματικά του Europa League και συγκεκριμένα στον τρίτο γύρο.

Τέλος, θα πρέπει να επισημανθεί πως, με τα σφυρίγματά του, ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος επιβεβαίωσε γιατί δεν πρέπει να διαιτητεύει παιχνίδια σε τέτοιο επίπεδο. Με τον Τρικαλινό ρέφερι να δείχνει από νωρίς τις διαθέσεις του, κλείνοντας τα μάτια σε πεντακάθαρη ανατροπή του Κλωναρίδη λίγο έξω από την περιοχή, παίρνοντας κι άλλες λανθασμένες αποφάσεις -ιδίως στον πειθαρχικό έλεγχο- και εκνευρίζοντας διαρκώς τους «πράσινους»!

ΣΚΟΡΕΡ: 17’ Ροντρίγκεζ / 26’ Λουντ

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Μαλεζάς, Βίτορ, Λέοβατς (68’ Σκόνδρας), Τζιόλης, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Πέλκας (60’ Κοροβέσης), Αθανασιάδης (80’ Μπερμπάτοφ), Ροντρίγκεζ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Μέστο, Κουτρουμπής, Μολέδο, Νάνο, Ζέκα, Αμπέντ (75’ Βλαχοδήμος Π.), Λουντ, Εβαντζελίστα (63’ Μπουμάλ), Λέτο, Κλωναρίδης (80’ Πέτριτς).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου