2 Απριλίου 2023

Πόλο: ήττα από Εθνικό

Παναθηναϊκός - Εθνικός 4-6

Το αντρικό τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού γνώρισε την ήττα με 4-6 στο κλειστό της Ηλιούπολης από τον Εθνικό και πλέον διεκδικεί την 8η θέση των πλέι οφ την Κυριακή (2/4) κόντρα στον νικητή του ζευγαριού Γλυφάδα – Υδραϊκός.

Σε έναν αγώνα με χαμηλή παραγωγικότητα και από τις δύο ομάδες οι «πράσινοι» δεν έπιασαν τα συνηθισμένα τους στάνταρ με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα. Αύριο στις 18:00 στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης θα παλέψουν για τη νίκη.

Το πρώτο οκτάλεπτο έληξε χωρίς σκορ ενώ χαμηλή ήταν η παραγωγικότητα και στο δεύτερο με σκορ ημιχρόνου 1-2.

Ανάλογη ήταν η εικόνα και στη συνέχεια με την τρίτη περίοδο να «κλείνει» με ισοπαλία 3-3. Στο τελευταίο οκτάλεπτο ο Εθνικός πήρε προβάδισμα 3-4 αλλά ο Χατζηγούλας ισοφάρισε σε 4-4 (6.25’ πριν το τέλος). Τα δύο γκολ που δέχτηκε το «τριφύλλι» στα τέσσερα τελευταία λεπτά του αγώνα, του κόστισαν τη νίκη.  

Τα οκτάλεπτα: 0-0, 1-2, 2-1, 1-3

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Τζελάτης 1, Κανδανολέων, Χωματάς, Δευτεραίος, Τόττης, Άντζιτς, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας 1, Δερμιτζάκης, Σιαμάς Π., Αλβέρτης, Κρατημένος, Σιαμάς Χρ. 1, Ζερβουδάκης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Κατσαγούνος, Ιωάννου, Τεσάνοβιτς 1, Μπέτο, Θοεδόσης - Παπαλουκάς 1, Παπαδόγκωνας 1, Βιτέλλας, Πρωτοψάλτης, Μπεριστιάνος, Μαθιόπουλος 3, Λαδάς, Δροσόπουλος, Βαλλιανάτος, Ζωγράφος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου