17 Απριλίου 2016

Μάρκους Μπεργκ 5 αστέρων!

Παναθηναϊκός - Πανθρακικός 6-1

Με τον Μπεργκ για μεγάλο πρωταγωνιστή και τους Λέτο-Βιγιφάνιες σε δεύτερους ρόλους, ο Παναθηναϊκός «σκόρπισε» στους έξι ανέμους τον Πανθρακικό, κερδίζοντάς τον με το ευρύ 6-1 και σημειώνοντας την μεγαλύτερη νίκη του στο Πρωτάθλημα, στο πλαίσιο της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου  στη Super League Ελλάδα.

Έτσι, το «τριφύλλι» ετοιμάζεται να μπει στη διαδικασία των playoffsμε την ψυχολογία στα ύψη -ενώ αναμένουμε να δούμε και την τελική κατάταξη για το βαθμολογικό κομμάτι- ενώ ειδική μνεία θα πρέπει να γίνει στο γεγονός πως ο Μπεργκ σημείωσε για πρώτη φορά πέντε γκολ σε ένα παιχνίδι με την φανέλα του Παναθηναϊκού!

Επιπρόσθετα, ο Γιαννακόπουλος έκανε το ντεμπούτο του με το «τριφύλλι», ενώ Λαγός και Χουχούμης πήραν χρόνο συμμετοχής, στο πλαίσιο των αλλαγών που είχε η 11άδα από τον Αντρέα Στραματσόνι.

Σε ό,τι αφορά στον αγώνα της Λεωφόρου, οι παίκτες του Παναθηναϊκού μπήκαν αποφασισμένοι να τελειώνουν με την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο κιόλας και τα κατάφεραν, χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία μάλιστα.

Ο Μπεργκ πέτυχε τρία τέρματα σε αυτό το διάστημα και είχε άλλες τόσες ευκαιρίες για γκολ, ο Λέτο ήταν μέσα στις φάσεις των δυο εξ αυτών, ενώ παράλληλα οι γηπεδούχοι πέτυχαν και ένα ακόμα τέρμα, που κακώς ακυρώθηκε, με τον Μολέδο στο 38ο λεπτό!

Το σκηνικό δεν άλλαξε ούτε στην επανάληψη, με τον Παναθηναϊκό να είναι και πάλι «καταιγιστικός», βγάζοντας εξαιρετικούς συνδυασμούς και σημειώνοντας τρία ακόμα τέρματα, δύο με τον Μπεργκ και ένα με τον Βιγιαφάνιες που είχε και μια ασίστ στο πρώτο 45λεπτο…

Ο Πανθρακικός κατάφερε από την πλευρά του να μειώσει προσωρινά, με το… καλημέρα, ωστόσο δεν μπόρεσε να προβάλλει περαιτέρω αντίσταση και αν δεν ήταν το δοκάρι στην φάση του Λαγού -λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα- αλλά και ο τερματοφύλακας Τζελέπης, το σκορ θα είχε πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις.

ΣΚΟΡΕΡΣ: 23’- 41’- 47’- 52’- 61’ Μπεργκ, 71’ Βιγιαφάνιες / 49’ Μουδουρογλου

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Γιαννακόπουλος, Μέστο, Τελάντερ, Μολέδο, Χουχούμης, Καλτσάς (59’ Βλαχοδήμος Π.), Λαγός, Λουντ (46’ Εβαντζελίστα), Βιγιαφάνιες, Λέτο, Μπεργκ (77’ Μπουμάλ).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Τζελέπης, Παπαγεωργίου, Μπουγαϊδης (55’ Νικόλτσης), Μελίσσης, Ρούσσος, Χρήστου, Τσιάρας (77’ Θεοχάρης), Γαβριηλίδης, Ηλιάδης (15’ λ.τ. Μουδούρογλου), Μπαϊκαρά, Χασομέρης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου