3 Απριλίου 2016

Νίκη με Βέροια

Παναθηναϊκός - Βέροια 3-2

Την προσωπική του σφραγίδα κατάφερε να βάλει ο Λέτο στη σημερινή επικράτηση του Παναθηναϊκού επί της Βέροιας, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής στη SuperLeague Ελλάδα,  καθώς με τα δυο του γκολ οδήγησε την ομάδα μας στο 3-2 και την κατάκτηση τριών ακόμα βαθμών!

Ο Αργεντινός άσος βρήκε τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στο «τριφύλλι» τον Ιανουάριο, ενώ μετά από αυτή τη νίκη, ο Παναθηναϊκός -που παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στο βασικό του σχήμα, προκειμένου να δοκιμαστούν και κάποιοι παίκτες- μείωσε τη διαφορά από την δεύτερη ΑΕΚ στους τρεις βαθμούς,

Επίσης, στα αξιοσημείωτα συγκαταλέγονται αφενός το ντεμπούτο του Οδυσσέα Βλαχοδήμου για τους «πράσινους», αφετέρου οι επιστροφές των μέχρι πρότινος τραυματιών Σάντσεθ και Τελάντερ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βλαχοδήμος Ο., Μέστο, Σάντσεθ, Τελάντερ, Νάνο, Μπουμάλ (61’ Πέτριτς), Ζέκα, Λουντ (72’ Αμπέντ), Εβαντζελίστα, Λέτο, Μαμούτε (46’ Κλωναρίδης).

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Μαλόν, Πούγγουρας, Μαραγκός, Γιαννούλης, Aρτσε (88’ Καρακώστας), Μπαλάφας (72’ Νέτο), Ανάκογλου, Μαγέφσκι, Ναζλίδης, Μελικιώτης (63’ Μάνος).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου