18 Φεβρουαρίου 2024

Ποδόσφαιρο γυναικών: ήττα στον ΟΦΗ

ΟΦΗ - Παναθηναϊκός 2-1

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού ηττήθηκε εκτός έδρας με 2-1 από τον ΟΦΗ παραμένοντας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Οι «πράσινες» έδωσαν έναν κρίσιμο αγώνα στο ΒΑΚ στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ και παρότι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ δεν απέσπασαν κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Το «τριφύλλι» είχε την ατυχία να βάλει αυτογκόλ στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου  κάτι που αποδείχτηκε καθοριστικό στην έκβαση του ματς. Πάντως παρά την ήττα ο Παναθηναϊκός διατηρείται μόνος στη δεύτερη θέση με τον ΟΦΗ να ακολουθεί στην Τρίτη θέση και ένα βαθμό λιγότερο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Σπυριδωνίδου άνοιξε λογαριασμό (0-1) στο 28ο λεπτό με πλασέ μετά από κάθετη πάσα της Δημητρίου καθώς πρόλαβε την αντίπαλη τερματοφύλακα.

Στο 45’ όμως η Σιδηρά στάθηκε άτυχη στην προσπάθειά της να σταματήσει την αντεπίθεση του ΟΦΗ και καθώς πήγε να απομακρύνει, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της Γιαννακούλη για να τελειώσει ισόπαλο το πρώτο ημίχρονο (1-1).

Στο 78΄ οι γηπεδούχες κατάφεραν να κάνουν το 2-1 έπειτα από πάσα της Μπριάνα στη Ριμπάνσκα με την τελευταία να βρίσκει δίχτυα.

Παναθηναϊκός (Ρούβαλης): Γιαννακούλη, Σιδηρά, Μάια, Δημητρίου, Νεφρού, Σιαφαρίκα, Ρόγκαν, Νταρζάνου, Κακαμπούκη, Χαμαλίδου και Σπυριδωνίδου.

Στον πάγκο ήταν οι Δημητροπούλου, Λόγου, Κανέλλου, Τσιρούλη, Κατωπόδη, Δούλη και Γκραντ.


Βαθμολογία

1. ΠΑΟΚ 45

2. Παναθηναϊκός 37

3. ΟΦΗ 36

4. ΡΕΑ 27

5. Αστέρας Τρίπολης 24

6. ΑΕΚ 24

7. Τρίκαλα 23

8. Ν. Ατρομήτου 19

9. ΑΕΛ 17

10. Καστοριά 13

11. Βόλος 13

12. Ολυμπιάδα Υμητού 8

13. Σειρήνες Γρεβενών 8

14. Ελπίδες Καρδίτσας 1



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου