10 Σεπτεμβρίου 2016

Διπλό στη Λιβαδειά

Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός 0-3

Πειστική εμφάνιση από τον Παναθηναϊκό στη Λιβαδειά, που νίκησε εύκολα με 3-0 τον Λεβαδειακό στο πρώτο του ματς στη Super League.

Στα αξιοσημείωτα συγκαταλέγονται αφενός το γεγονός πως η ομάδα μας είχε τρεις διαφορετικούς σκόρερ, με τον Γουακάσο μάλιστα να σκοράρει για πρώτη φορά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, καθώς επίσης και το ντεμπούτο του Εμποκού, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στην αναμέτρηση.

Ο Λεντέσμα έκανε το 0-1 πριν ακόμα συμπληρωθούν δέκα λεπτά αγώνα, από τα 11 βήματα, διώχνοντας το όποιο άγχος υπήρχε, για να έρθει και το δεύτερο τέρμα από τον Γουακάσο λίγο μετά το ημίωρο και να «κλειδώσουν» πρόωρα οι τρεις βαθμοί για την ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι!

Με την είσοδο του Λέτο, στο 66’, το σύστημα του Παναθηναϊκού άλλαξε σε 4-4-2 στην ευθεία, ενώ ο Αργεντινός κατάφερε να σημειώσει το πρώτο του φετινό τέρμα, δέκα λεπτά αργότερα, αρκετά εύκολα για την κλάση του.

Λεβαδειακός: Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Ουόν, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Καλτσάς, Μαχαίρας (46’ Καραχάλιος), Ζεζίνιο, Γιακουμάκης (82’ Παππάς), Μπελγκαζουανί (65’ Βασιλείου), Μάντζιος.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μέστο, Κουτρουμπής, Ιβανόφ, Χουλτ, Ζέκα, Λεντέσμα (76’ Βιγιαφάνιες), Ιμπάρμπο (87’ Εμποκού), Λουντ (66’ Λέτο), Γουακάσο, Μπεργκ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου