25 Σεπτεμβρίου 2016

Χ στο Αγρίνιο

Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός 0-0

Την πρώτη του βαθμολογική απώλεια στη Super League υπέστη ο Παναθηναϊκός, που έμεινε στο 0-0  με τον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του ελληνικού Πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι» δικαιούνται να φωνάζουν για το κακώς ακυρωθέν τέρμα του Λουντ στο πρώτο ημίχρονο, με τον βοηθό Λάμπρου να υποδεικνύει λανθασμένα τον Μπεργκ οφσάιντ, που «σέρβιρε» το γκολ. Ενώ ο ίδιος πρωταγωνίστησε σε μια ακόμα φάση με τον Λουντ, σηκώνοντας ξανά λανθασμένα τη σημαία του, αυτή την φορά για τον Φινλανδό μέσο.

Ο Παναθηναϊκός δημιούργησε τις προϋποθέσεις να σκοράρει, ειδικότερα στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης, δεν τα κατάφερε όμως για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει. Στον αντίποδα, οι παίκτες του Αντρέα Στραματσόνι διατήρησαν το μηδέν παθητικό για τρίτο σερί ματς στη Super League!

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Ροντρίγκεζ, Τσοκάνης, Μάκος, Πάουλο, Κλέσιο (82’ Ρότσα), Ουάρντα (70’ Μουνιός), Φερέιρα (69’ Μαρκόφσκι), Τομάνε.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Μέστο, Μολέντο, Ιβανόφ, Κουλιμπαλί, Λεντέσμα, Ζέκα, Ιμπάρμπο (82’ Ρινάλντι), Λουντ (74’ Εμποκού), Γουακάσο (65’ Βιγιαφάνιες), Μπεργκ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου