4 Σεπτεμβρίου 2016

Φιλική ισοπαλία με Άρη

Παναθηναϊκός και Άρης έμειναν στο 1-1, στο ιδιαίτερα δυνατό φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», παρά την ζέστη και την υγρασία που επικρατούσαν, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους.

Ο Αντρέα Στραματσόνι είδε το εν λόγω ματς σαν μια ευκαιρία να προβεί σε δοκιμές συστήματος και ποδοσφαιριστών, με δεδομένες και τις πάρα πολλές απουσίες, προκειμένου να βγάλει τα συμπεράσματά του...

Σε ότι αφορά το τακτικό κομμάτι, υπήρξε καλή ανταπόκριση των «πράσινων» στο 4-4-2, ενώ σε ατομικό επίπεδο, αναμφίβολα την παράσταση έκλεψε ο Λαουτάρο Ρινάλντι. Ο Αργεντινός επιθετικός πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ήταν μέσα στις φάσεις και γενικώς έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει βοήθειες στην επίθεση της ομάδας μας!

Από εκεί και πέρα, αναφορικά με την αναμέτρηση, στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων, άνοιξε το σκορ με την κεφαλιά του Ρινάλντι μετά τη σέντρα του Μέστο από δεξιά στο 13ο λεπτό και αν ήταν πιο αποτελεσματικοί οι παίκτες του, το σκορ θα ήταν μεγαλύτερο. Αφού με εξαίρεση το τελευταίο δεκάλεπτο, η εστία του Στιλ δεν απειλήθηκε.

Στην επανάληψη, αντιθέτως, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά, ενώ η μετατροπή του συστήματος σε 4-2-3-1 μαζί με τις αλλαγές που έκανε το «τριφύλλι» είχαν σαν αποτέλεσμα να αναλάβει ο Άρης τα ηνία, ειδικά στο πρώτο 20λεπτο. Σε αυτό το διάστημα, κέρδισε και πέναλτι, με τον Ζέκα να ανατρέπει τον Ίλιτς στο 66’, τον Τάτο να αναλαμβάνει την εκτέλεσή του και να νικάει τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Άρης: Διούδης (75’ Αναγνωστόπουλος), Μπούρμπος (46’ Βουτσιάς), Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Τσουμάνης, Ανάκογλου (46’ Μιλούνοβιτς), Αντρέου (75’ Παυλίδης), Ρόβας (61’ Νέτο), Τάτος (85’ Ντόγος), Ντούνης (77’ Τζανακάκης), Καπνίδης (46’ Ίλιτς).

Παναθηναϊκός: Στιλ (62’ Βλαχοδήμος Ο.), Μέστο (62’ Μαρινάκης), Κουτρουμπής, Ρέις, Χουχούμης (46’ Μολέντο) Ζέκα (89’ Αγγελόπουλος), Λεντέσμα (75’ Στάικος), Βιγιαφάνιες, Ιμπάρμπο (89’ Χατζηγιοβάννης), Λέτο (46’ Βλαχοδήμος Π.), Ρινάλντι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου