18 Δεκεμβρίου 2022

Πόλο: διπλό στην ΑΕΚ

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 6-10

Η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού επιβλήθηκε εκτός έδρας της ΑΕΚ με 10-6 στον Άλιμο και πέτυχε μια ακόμα σημαντική νίκη φέτος.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι μέχρι και το πρώτο οκτάλεπτο όπου το σκορ έληξε ισόπαλο με 1-1 ωστόσο στο δεύτερο οκτάλεπτο ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να βάλει τις βάσεις της νίκης και πήρε προβάδισμα με 3-5.

Στο τρίτο οκτάλεπτο οι παίκτες του Δημήτρη Μάζη συνέχισαν και έβρισκαν με μεθοδικότητα τα αντίπαλα δίχτυα και η λήξη του τους βρήκε μπροστά στο σκορ με 6-9.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο οι «πράσινοι» με πολύ καλή άμυνα έκαναν άριστη διαχείριση του αποτελέσματος και τελικά πήραν το διπλό με 10-6. Πρωταγωνιστής από τους «πράσινους» ήταν ο Χ. Σιαμάς που πέτυχε τρία τέρματα ενώ τον ακολούθησαν στο βάρος του σκοραρίσματος οι Αλβέρτης και Δερμιτζάκης που πέτυχαν από δύο.

ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Καραμπέτσος, Φωτεινάκης, Σταμέλος, Αβαγιανός, Βούκσεβιτς 2, Γαλάνης, Γκάτσος, Μαρινάγης, Παπάκος, Στελλάτος 2, Αράγια 2, Νατσούλης, Χαιρόπουλος, Ζαχόπουλος, Σάββιτς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίτσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων, Χωματάς, Δευτεραίος, Τόττης, Άντζιτς 1, Σγουρίδης, Χατζηγούλας 1, Δερμιτζάκης 2, Σιαμάς Π.1, Αλβέρτης 2, Βασιλάκης, Σιαμάς Χ. 3, Ζερβουδάκης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου