3 Φεβρουαρίου 2016

108 χρόνια Παναθηναϊκός

Σε μία υπέρλαμπρη εκδήλωση που έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας 1/2 στο club– restaurant Baraonda, ο Παναθηναϊκός Α.Ο. γιόρτασε το 108α γενέθλιά του και παράλληλα πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πίτας. Σύσσωμο το Δ.Σ., αθλητές, προπονητές, παράγοντες όλων των τμημάτων του Συλλόγου, εκλεκτοί προσκεκλημένοι αλλά και φίλοι του Τριφυλλιού έδωσαν το «παρών». Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρευρέθηκαν ο πρόεδρος κ. Γιάννης Αλαφούζος, ο Β’ αντιπρόεδρος κ. Χρήστος Παναγόπουλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Στράτος Σωπήλης και άλλα στελέχη, όπως επίσης και οι ποδοσφαιριστές Μίκαελ Εσιέν, Βίκτωρας Κλωναρίδης και Ντάνιελ Πράνιτς. Την ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκπροσώπησαν ο πρόεδρος κ. Μάνος Παπαδόπουλος, ο αντιπρόεδρος κ. Παναγιώτης  Μπαλτάκος, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Τριαντόπουλος και οι παίκτες Τζέιμς Φελντέιν, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Λευτέρης Μποχωρίδης, Γιώργος Παπαγιάννης και Μιχάλης Λούντζης.

Η εκδήλωση «άνοιξε» με την ομιλία- καλωσόρισμα του προέδρου του Παναθηναϊκού Α.Ο. κ. Ηλία Μιχαλαριά και τη σκυτάλη πήρε ο Γ.Γ. κ. Γιώργος Καρανάσος, ο οποίος καθήλωσε τους παρευρισκομένους  με τον αιχμηρό και συνάμα συγκινητικό λόγο του. «Οι Παναθηναϊκοί μάχονται και αντιδρούν διότι νιώθουν ότι βάλλεται η οικογένειά τους. Όμως, σε αυτή τη μάχη, υπάρχει μόνο η νίκη», τόνισε. Το λόγο έλαβε ο κ. Αλαφούζος που δήλωσε: «Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο  Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός είναι ό,τι το πιο γνήσιο και πιο κεντρικό στην οικογένεια του Συλλόγου. Κανονικά θα έπρεπε και η ΠΑΕ να είναι ερασιτεχνική, διότι από τότε που έγινε επαγγελματικό το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, είδατε τι έχουμε πάθει με διάφορους τους κυρίους που μπαίνουν στο άθλημα και καταστρέφουν τα πάντα.  Όπως είπε και ο πρόεδρος, ένας δρόμος υπάρχει, να συνεχίσουμε να πολεμάμε, με πίστη και ό,τι καταφέρουμε να κερδίσουμε. Νομίζω ότι πολλοί Παναθηναϊκοί, όπως κι εγώ, πιστεύω πως όσο πιο δύσκολα μας βάζουν τόσο πιο πολύ  πεισμώνουμε και στο τέλος θα νικήσουμε. Χρόνια μας πολλά και ό,τι καλύτερο».

Διά της απουσίας του «έλαμψε» ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, καθώς όπως ανακοίνωσε ο κ. Μιχαλαριάς, έκανε δωρεά στο Σύλλογο το ποσό των 50.000 ευρώ, με τον πρόεδρο του Ομίλου να τον ευχαριστεί δημοσίως  για την σημαντική  συνεισφορά του στην κάλυψη των αναγκών των ερασιτεχνικών τμημάτων του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησαν βραβεύσεις για τις περσινές "πράσινες" διακρίσεις.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου