4 Φεβρουαρίου 2016

Νίκη στο βόλεϊ γυναικών

Παναθηναϊκός - Πανναξιακός 3-0 σετ

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. επικράτησε 3-0 του Πανναξιακού στο κλειστό του Πανελληνίου και εξασφάλισε την πρόκριση στη φάση των “8” του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ομάδα μας πήρε εύκολα τα δύο πρώτα σετ και αν και στο 3ο οι φιλοξενούμενοι πίεσαν, η αποφασιστικότητα που επέδειξαν οι παίκτριες μας στα κρίσιμα σημεία, σε συνδυασμό με τη βοήθεια από τις κερκίδες, είχαν ως αποτέλεσμα τη νίκη. Το Τριφύλλι αύριο το πρωί στις 11, θα μάθει τον αντίπαλό του στην προημιτελική  φάση, στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΟΠΕ.

Τα σετ: 25-13, 25-17, 25-23

Ο προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Ρούσης δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης στο panathinaikos1908.gr:

“Σήμερα δώσαμε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, λόγω του ότι ήταν νοκ άουτ και μάλιστα απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, μια ομάδα “4άδας”. Στόχος μας ήταν καθαρά να εξασφαλίσουμε την πρόκριση, που συνοδεύτηκε μάλιστα από μία πολύ καλή εμφάνιση, ειδικά στα... δυόμιση πρώτα σετ, καθώς προς το τέλος του τρίτου χαλαρώσαμε λίγο. Ωστόσο αυτό που έχει σημασία είναι η πρόκριση καθώς η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι μέσα στους στόχους μας. Σήμερα δεν ήταν γεμάτο το γήπεδο ως συνήθως αλλά το κατανοώ λόγω της άφιξης του Λέτο και υπό άλλες συνθήκες θα ήταν στο αεροδρόμιο πολλοί και από εμάς!”.

Παναθηναϊκός Α.Ο. (Ρούσης): Κωνσταντινίδου 6, Νομικού 13, Καββαδία 8, Τσίμα 10, Ρόγκα (λ), Κουτουξίδου 2, Μόλναρ 10, Παπαδοπούλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου