5 Απριλίου 2024

Παναθηναϊκός Β: νίκη με Γιούχτα

Παναθηναϊκός Β - Γιούχτας 3-0

Την πρώτη του νίκη στην διαδικασία των πλέι άουτ πέτυχε ο Παναθηναϊκός Β΄κόντρα στον Γιούχτα Αρχάνων. Η δεύτερη ομάδα του Τριφυλλιού πραγματοποίησε μια πειστική εμφάνιση και έφτασε με σχετική ευκολία στην επικράτηση με 3-0.

Η δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού από τα πρώτα λεπτά είχε τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης και στο 11ο λεπτό άνοιξε το σκορ κόντρα στον Γιούχτα Αρχάνων. Συγκεκριμένα, μετά από ωραία ενέργεια του Κυριόπουλου από τα αριστερά, η μπάλα στρώθηκε στον Μπιλάλ, ο οποίος με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Κόντρα στη ροή του αγώνα ο Γιούχτας έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 25΄, με τον Βασίλη Ξενόπουλο να αποκρούει την μπάλα στο τετ α τετ με τον Βρεττό. Μόλις τρία λεπτά αργότερα ο Φουρτάδο μπήκε μέσα στην περιοχή, ανατράπηκε από τον Κόλα, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν υπέδειξε την παράβαση. Στο 38΄ο Σαρδέλης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Φουρτάδο κέρδισε το πέναλτι, με τον Αθανασακόπουλο να ευστοχεί από τα 11 βήματα και να κάνει το 2-0.

Με την έναρξη δευτέρου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την πίεση τους και πήραν μέτρα στο γήπεδο, χωρίς ωστόσο να μπορούν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Ξενόπουλου. Την ίδια οι στιγμή ο Παναθηναϊκός Β΄ στο 51΄ έφτασε κοντά στο 3-0, με το σουτ του Φουρτάδο να το αποκρούει με δυσκολία ο Κόλλιας.

Στο 80ό λεπτό του αγώνα ο Νταμπίζας μετά από κάθετη πάσα του Αθανασακόπουλου κέρδισε το πέναλτι, με τον Φουρτάδο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και στο 82΄να διαμορφώνει το τελικό 3-0.

Παναθηναϊκός Β’: Ξενόπουλος, Σιδεράς, Αθανασακόπουλος (88΄Μαντσίνι), Μαρτίνης, Κάτρης, Φουρτάδο, Κυριόπουλος (88΄Προδρομίτης), Κρυπαράκος, Σαρδέλης (59΄Φικάι), Φρόκου (68΄Τουρκοχωρίτης), Μπιλάλ (68΄ Νταμπίζας)

Γιούχτας Αρχάνων: Κόλλιας, Τσίρης (46΄Μπουρσέλης ), Τζάνης (46΄ Ορφανουδάκης), Κόλα, Μπρους, Λώλης, Δασκαλάκης (46΄Μπουτσάκης), Θεοδωράκης (74’ Πολυχρόνης), Νοικοκυράκης, Βρετός (63΄ Κωστανάσιος), Αλεξόπουλος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου