25 Απριλίου 2024

Πόλο: ήττα από Πανιώνιο

Παναθηναϊκός - Πανιώνιος 7-11

Ο Παναθηναϊκός έδωσε μάχη κόντρα στον δυνατό Πανιώνιο ωστόσο ηττήθηκε με 7-11 και πλέον θα διεκδικήσει την πρόκριση σε τρίτο αγώνα στη Νέα Σμύρνη το Σάββατο καθώς η σειρά πλέον είναι στο 1-1. Μια ακόμα δύσκολη »ναυμαχία» για την ομάδα πόλο του «τριφυλλιού» κόντρα στον Πανιώνιο και παρά την ήττα έδειξε ότι θα τα παίξει όλα για όλα για την πρόκριση το Σάββατο το απόγευμα.

Σε ότι αφορά το πρώτο οκτάλεπτο ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε μάλιστα να έχει  προβάδισμα με 2-1. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να το φέρουν στα ίσα και το σκορ του πρώτου οκταλέπτου ήταν 2-2.

Το δεύτερο οκτάλεπτο ήταν πολύ κλειστό ωστόσο ο Πανιώνιος κατάφερε να είναι μπροστά στο σκορ με 2-3 και να έχει το προβάδισμα.

Στον αντίποδα το ματς  άνοιξε εκατέρωθεν στο τρίτο οκτάλεπτο όμως και πάλι οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο σκορ με 5-7.

Στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο οι «πράσινοι» πάλεψαν και ρίσκαρα ωστόσο δεν τα κατάφεραν και γνώρισαν την ήττα με 7-11.

Πλέον όλα θα κριθούν το Σάββατο στο τρίτο και καθοριστικό ματς και ο νικητής θα περάσει στην επόμενη φάση.

Τα οκτάλεπτα :2-2,0-1, 3-4, 2-4

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Δευτεραίος, Κανδανολέων, Παπανικολάου Ν., Νικολαΐδης Γ., Στίβενσον 3, Μπραΐμης, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας, Δερμιτζάκης Δ. 2, Αγκόρτσας, Αλβέρτης 1, Κρατημένος, Χωματάς, Ζερβουδάκης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Γαλανίδης, Κοπελιάδης 1, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 3, Παπάκος Γ. 2, Γραμματικός, Καλαϊτζής 1, Μοσκόφ 2, Μουρίκης, Γούνας 2, Καπετανάκης, Λιμαράκης, Παυλοστάθης, Κατραούρας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου