25 Απριλίου 2024

Ποδόσφαιρο γυναικών: ήττα στο Κύπελλο

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 1-0

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού έδωσε σκληρή μάχη κόντρα στον ΠΑΟΚ στον μονό προημιτελικό που έγινε στη Θεσσαλονίκη και τελικά έχασε το ματς στη λήξη της παράτασης με 1-0 με αυτογκόλ.

Άτυχος ήταν ο Παναθηναϊκούς στους Νέους Επιβάτες στη Θεσσαλονίκη και έχασε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας στις λεπτομέρειες.

Οι «πράσινες» κατάφεραν να κρατήσουν σε γενικές γραμμές τον αντίπαλο μακριά από την εστία τους όμως μια άτυχη στιγμή έκρινε όλο το ματς.

Στο πρώτο ημίχρονο παίχτηκε παιχνίδι κέντρου για μεγάλο χρονικό διάστημα και ο Παναθηναϊκός κράτησε σχετικά μακριά τον αντίπαλο από την εστία.

Μπορεί να παραχώρησε την κατοχή ωστόσο οι «πράσινες» ήταν ουσιαστικές στον ανασταλτικό τομέα ενώ προσπάθησαν και να απειλήσουν.

Αναφορικά με το δεύτερο ημίχρονο η εικόνα δεν άλλαξε πολύ και οι δύο ομάδες πρόσεχαν πολύ την τακτική τους και τα μετόπισθεν.

Δεν σημειώθηκαν ιδιαίτερες φάσεις και έτσι το ματς οδηγήθηκε στην παράταση με τον παράγοντα κούραση να έχει κάνει την εμφάνιση του και στις δύο ομάδες.

Αναφορικά με το πρώτο ημίχρονο της παράτασης αμφότερες οι ομάδες έκαναν διαχείριση των δυνάμεων τους προκειμένου να αντέξουν το τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού.

Η Ρόγκαν προσπάθησε να απειλήσει με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου της παράτασης ωστόσο το σουτ πέρασε άουτ.

Δυστυχής η τύχη γύρισε την πλάτη στον Παναθηναϊκό στο 117΄ όταν σε μια προσπάθεια των γηπεδούχων η μπάλα βρήκε πάνω στη Νεφρού άλλαξε πορεία και κατέληξε τελικά στα δίχτυα.

Αυτό ήταν και το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση αφού στον εναπομείναντα χρόνο ο Παναθηναϊκός παρά την πίεση δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Παναθηναϊκός (Ρούβαλης): Γιαννακούλη, Κοκοτσάκη, Ρόγκαν, Δημητρίου, Χαμαλίδου, Κατωπόδη, Νεφρού, Ντομόντ,Σπυριδωνίδου, Νταρζάνου και Σιδηρά.

Στον αγώνα μπήκαν και οι Σιαφαρίκα αντί της Κοκοτσάκη και η Κανέλλου στη θέση της Κατωπόδη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου