17 Δεκεμβρίου 2017

Πρωταθλητές χειμώνα οι νέοι της Κ20

Ξάνθη (Κ20) - Παναθηναϊκός (Κ20) 0-2

Πολύ ανώτερη σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα η Κ20 του Παναθηναϊκού έχασε πλήθος ευκαιριών για πολύ ευρύτερο σκορ και τελικά επικράτησε της Ξάνθης με 2-0 στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο Πηγαδίων στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Κ20.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να άργησε να ανοίξει το σκορ, ωστόσο η συνολική εικόνα του αγώνα ήταν τέτοια που από νωρίς φαινόταν θέμα χρόνου να αποτυπωθεί και στο σκορ η καθολική ανωτερότητα των «πράσινων» που από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, έλεγχαν απολύτως την αναμέτρηση και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Η Ξάνθη δεν μπόρεσε ποτέ και σε κανένα σημείο να φανεί απειλητική, ενώ οι ποδοσφαιριστές των Φρατζέσκου – Ταράση δημιουργούσαν φάσεις με μεγάλη ευκολία. Με την ίδια ευκολία ωστόσο τις έχαναν κιόλας αφήνοντας το παιχνίδι ανοιχτό και το σκορ στο ισορροπημένο 0-0. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου αν και το «τριφύλλι» είχε αρκετές ευκαιρίες που θα δικαιολογούσαν τουλάχιστον 2-3 γκολ. Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο ξεκίνημα της επανάληψης. Στο 57’ ωστόσο τα πράγματα άλλαξαν καθώς ο Ζωγραφάκης κατάφερε να ανοίξει το σκορ με πλασέ μέσα από την περιοχή δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν ούτε και μετά από αυτό καθώς ο Παναθηναϊκός έλεγχε εύκολα το παιχνίδι και διαχειριζόταν σωστά το σκορ. Το… κερασάκι στην τούρτα μπήκε λίγο πριν το φινάλε, στο 87’ όταν ο Εμμανουηλίδης έπειτα από εξαιρετική ατομική ενέργεια πλάσαρε εύστοχα μέσα από την περιοχή και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Με αυτό το αποτέλεσμα και με έναν αγώνα εξ αναβολής να εκκρεμεί για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, ο Παναθηναϊκός έχει ήδη εξασφαλίσει την πρωτιά στα μισά της διοργάνωσης και τον άτυπο τίτλο του Πρωταθλητή χειμώνα.

Παναθηναϊκός: Χαλκίδης, Αλεξανδρόπουλος, Ζωγραφάκης, Θεοχάρης, Ζερβόπουλος, Σκεντεράι, Αποστολάκης (46’ Βλαχόπουλος), Μπουζούκης (Ντιρμίσι), Εμμανουηλίδης, Ξεπαπαδάκης (60’ Δημήτρουλας), Σέχου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου