22 Οκτωβρίου 2023

Ποδόσφαιρο γυναικών: ήττα από ΟΦΗ

Παναθηναϊκός - ΟΦΗ 0-1

Το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού γνώρισε την ήττα με 0-1 από τον ΟΦΗ στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής στο «Γ. Καλαφάτης» στο Κορωπί.

Οι «πράσινες» σημείωσαν την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα, ωστόσο ισοβαθμούν με ΠΑΟΚ και ΟΦΗ στην κορυφή της βαθμολογίας (6 βαθμοί) έχοντας ένα ματς περισσότερο.

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο μισό με το «τριφύλλι» να δημιουργεί καλές ευκαιρίες για να προηγηθεί με τη Σιδηρά στο 13’ και τη Χαμαλίδου στο 37’. Στο αμυντικό κομμάτι, οι «πράσινες» λειτούργησαν καλά και κράτησαν τον ΟΦΗ χωρίς σκορ. Το ημίχρονο έληξε ισόπαλο (0-0).

Με την επιστροφή οι γηπεδούχες πέρασαν μπροστά με 0-1 στο 64ο λεπτό. Ο Παναθηναϊκός είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει τέσσερα λεπτά αργότερα με τη Ρόγκαν αλλά δεν τα κατάφερε για το τελικό 0-1 υπέρ του ΟΦΗ.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Χαραλαμπίδης δήλωσε: «Ήταν ένα ματς αμφίρροπο, είχαμε κάποιες ευκαιρίες να σκοράρουμε. Δεχτήκαμε μια στημένη φάση κι εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι γενικά όπου είχαμε κι εμείς ευκαιρίες αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. (Χαραλαμπίδης): Γιαννακούλη, Νεφρού, Σιδηρά, Κακαμπούκη, Δημητρίου (58’ Ντομόντ), Μάια, Χαμαλίδου (72’ Κανέλλου), Ρόγκαν, Κατωπόδη (72’ Λόγου), Νταρζάνου, Κοκοτσάκη (70’ Χάρις).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου