14 Ιανουαρίου 2024

Ποδόσφαιρο γυναικών: ήττα στον ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 3-2

Το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού γνώρισε την ήττα με 3-2 από τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκη.

Οι «πράσινες» κέρδισαν τις εντυπώσεις σε ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι κόντρα στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, ωστόσο δε μπόρεσαν να πετύχουν τη νίκη και μένουν στους 25 βαθμούς και στη δεύτερη θέση. Τα δύο τέρματα του Παναθηναϊκού πέτυχε η Τσέλσι Ντομόντ στο 16′ και στο 56′.

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο ημίχρονο με την κατοχή να είναι μοιρασμένη (48% ΠΑΟΚ και 52% Παναθηναϊκός). Λογαριασμό άνοιξε η Ντομόντ στο 16ο λεπτό, όταν εκμεταλλεύτηκε λάθος της τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ και με πλασέ έκανε το 0-1. Περίπου 20 λεπτά αργότερα (38’) οι γηπεδούχες κέρδισαν πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε η Μίτκου για την ισοφάριση σε 1-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Με την επιστροφή στο ματς, η Χέλβαλ του ΠΑΟΚ έκανε το 2-1 στο 49’ αλλά ξανά η Ντομόντ είχε τη λύση στο 56’ για την ισοφάριση (2-2). Ο Παναθηναϊκός είχε ευκαιρίες να προηγηθεί αλλά η Παπαποδούλου στο 80’ σκόραρε με κεφαλιά (3-2) και παρόλο που το «τριφύλλι» πίεσε στα τελευταία λεπτά δε μπόρεσε να βρει δίχτυα. Το τελικό αποτέλεσμα στο Ν. Επιβατών ήταν 3-2 υπέρ των γηπεδούχων.

Παναθηναϊκός (Ρούβαλης): Γιαννακούλη, Μάια,  Σιδηρά, Νεφρού,  Δημητρίου, Κοκοτσάκη (38΄ Άμπι Γκραντ), Ντομόντ, Χαμαλίδου, Κακαμπούκη, Ρόγκαν, Σπυριδωνίδου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου