7 Ιανουαρίου 2024

Ποδόσφαιρο γυναικών: μια ντουζίνα γκολ

Παναθηναϊκός - Ελπίδες Καρδίτσας 12-0

Οι «πράσινες» πέτυχαν την ευρύτερη νίκη της ιστορίας τους, συνέτριψαν τις Ελπίδες Καρδίτσας με 12-0 και πάνε με ανεβασμένη ψυχολογία στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Στο πρώτο ματς του κόουτς Δημήτρη Ρούβαλη και στο ντεμπούτο της Αναστασίας Σπυριδωνίδου, ο Παναθηναϊκός ήταν καταιγιστικός, σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ που ήταν με την ΑΕ Μυκόνου (11-1).

Οι πράσινες σκόραραν με όλους τους τρόπους και έσπασαν όλα τα ρεκόρ. Η Κοκοτσάκη άνοιξε το σκορ νωρίς και έβαλε τον Παναθηναϊκό μπροστά στο 15’. Η Ρόγκαν στη συνέχεια διπλασίασε τα τέρματα με μακρινό καλοζυγισμένο σουτ (2-0). Το 3-0 έγραψε η Χαμαλίδου από κοντά στο 30’, ενώ η Μάια έκανε το 4-0. Έπειτα από ωραία ενέργεια της Χαμαλίδου, η Ρόγκαν έγραψε το 5-0 και στην επόμενη φάση η Κανέλλου με ωραία ατομική προσπάθεια πέτυχε το 6-0. Με τη λήξη του ημιχρόνου η Κανέλλου έγραψε το 7-0.

Η Άντζελα Χάρις ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 8-0 και έπειτα ήταν η σειρά της Σιαφαρίκα να κάνει το 9-0. Η ίδια παίκτρια με παρόμοιο τρόπο διαμόρφωσε το 10-0 και η Μάια το 11-0. Η Νταρζάνου έκανε το 12-0 στην εκπνοή του αγώνα.

Παναθηναϊκός (Ρούβαλης Δημήτρης): Γιαννακούλη, Δημητρίου, Σιδηρά, Νεφρού, Ρόγκαν, Μάια, Χαμαλίδου, Κοκοτσάκη Κανέλλου, Σπυριδωνίδου και Νταρζάνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο βγήκαν οι Σιδηρά, Κανέλλου, Κοκοτσάκη και μπήκαν οι Δούλη, Χάρις και Σιαφαρίκα. Λίγο αργότερα βγήκαν και οι Νεφρού- Ρόγκαν και μπήκαν οι Καμαριανού και Τσιρούλη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου