9 Ιανουαρίου 2024

Παναθηναϊκός Β: Χ με Παναχαϊκή

Παναθηναϊκός Β - Παναχαϊκή 2-2

Ο Παναθηναϊκός Β΄ δεν κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του τη νέα σεζόν. Οι πράσινοι παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν με δύο απέναντι στην Παναχαϊκή , δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη. Η δεύτερη ομάδα του τριφυλλιού έχασε αρκετές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο.

Από τα πρώτα λεπτά το ματς είχε δυνατές μονομαχίες, με την Παναχαϊκή να έχει δύο καλές στιγμές. Στο 19΄ η δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού άνοιξε το σκορ με υπέροχο σουτ του Σιδερά έξω από την περιοχή μετά από κόρνερ. Στο 24ο λεπτό οι πράσινοι σκόραραν και δεύτερο τέρμα, ωστόσο ο Λιούμης ήταν εκτεθειμένος και το γκολ ακυρώθηκε. Στο 34ο λεπτό ο Παναθηναϊκός Β΄ έχασε νέα ευκαιρία, με τον Κρυπαράκο να περνάει υπέροχα τον αντίπαλό του, αλλά το σουτ του πέρασε άουτ. Το τριφύλλι στο 37΄ διπλασίασε τα τέρματά του, με τον Κυριόπουλο να σκοράρει με σουτ μετά από υπέροχη ατομική ενέργεια. Ωστόσο, η Παναχαϊκή κόντρα στην ροή του αγώνα έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Στο 40΄ ο Μπαρέ με εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-1 ενώ δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με προβολή ισοφάρισε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός Β΄ μπήκε δυνατά με σκοπό να πάρει και πάλι προβάδισμα στο σκορ. Στο 52΄ ο Φουρτάδο πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο, μπήκε μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ έφυγε άουτ. Οκτώ λεπτά αργότερα, ο Μπιλάλ πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα μόλις δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Παναθηναϊκός είχε τρεις καλές στιγμές με Νταμπίζα και Φουρτάδο, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει και έτσι το παιχνίδι έληξε ισόπαλο.

Παναθηναϊκός Β΄(Σ. Αντωνίου): Μαργκόνο, Σιδεράς, Αθανασακόπουλος (87΄ Καραμπάς), Μαρτίνης (87΄ Λάμψιας), Φουρτάδο, Κυριόπουλος, Κρυπαράκος, Προδρομίτης, Σαρδέλης, Τουρκοχωρίτης (70΄ Νταμπίζας), Λιούμης (55΄ Μπιλάλ)

Παναχαϊκή (Γ. Τάτσης): Κολοβούρης, Καραγιάννης, Λιοφάγος, Μπάρετ, Αλίμπε (61΄Παραστατίδης), Νάστος, Ζέκοφ ( 61΄Πατρινός), Μπεντοσβίλι (80΄ Τραορέ), Γρηγορόπουλος (45΄ Μπαξεβάνος), Χριστόπουλος (90΄ Κυρσανίδης), Προύτζος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου