13 Νοεμβρίου 2023

Πόλο: ήττα από οσφπ

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 7-15

Η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού κόντραρε τον Ολυμπιακό στο Ιλίσιο με τη συμπαράσταση 300 οπαδών του.

Οι πράσινοι του Δημήτρη Μάζη πάλεψαν στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα το ματς και πλήρωσαν το πρώτο οκτάλεπτο. Στην αρχή του ματς κάποια λάθη και άγχος από πλευράς γηπεδούχων έφερε το 1-6.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο η εικόνα του αγώνα άλλαξε. Το τριφύλλι έκανε μια σπουδαία προσπάθεια και πλησίασε στο 4-6. Ωστόσο, λίγο πριν τη λήξη του δευτέρου οκταλέπτου δύο γκολ των φιλοξενούμενων έφεραν το 4-8.

Το τρίτο οκτάλεπτο ήταν εξίσου δυναμικό και ο ΠΑΟ δέχτηκε κάποια εύκολα γκολ για να έρθει το 5-11. Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός έδωσε μάχη για να λήξει τελικά το ματς με 7-15.

Οκτάλεπτα: 1-6, 3-2, 1-3, 2-4

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Χάρης, Κανδανολέων, Ζερβουδάκης, Νικολαΐδης Γ., Στίβενσον 2, Μπραΐμης, Σγουρίδης, Χατζηγούλας, Δερμιτζάκης Δ. 1, Αγκόρτσας 4, Αλβέρτης, Κρατημένος, Χωματάς, Μαργαρίτης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Λιαντζίρης, Βάμος 1, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 4, Δερβίσης, Μπούσλιε, Αλαφραγκής, Δήμου 1, Νικολαΐδης Δ. 4, Παπαναστασίου 1, Δαμίγος, Γκίλλας 2, Χαλυβόπουλος Ιπ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου